مقدمهای بر اقامت خانواده در آلمان
اقامت خانوادگی آلمان همیشه هدف افرادی که به این کشور مهاجرت کردهاند بوده است؛ اگر شما قصد اقامت در آلمان و یا یک کشور اروپایی را داشته باشید حتما به فکر این موضوع نیز هستید که برای همسر خود و یا فرزندانتان نیز اقامت اخذ کنید تا در کنار هم در این کشورها اقامت داشته باشید و زندگی کنید.
اما چگونه میتوان اقامت هسمر در آلمان را اخذ نمود؟! برای اقامت خانوادگی حتما نیاز است که خود شخص قبل از خانواده اقامت بگیرد؟! کدام روش مهاجرت به اخذ اقامت برای همسر و فرزندان در آلمان منجرب خواهد شد؟! مشاوران موسسه مهاجرتی آنیس در این مقاله با بررسی شرایط اقامت خانوادگی در آلمان اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهند داد تا پاسخ تمام پرسشهای خود در ان مورد را بگیرید. اگر شما قصد عزیمت به آلمان برای پیوستن به یکی از اعضای خانواده خود را دارید میبایست از شرایط اقامت خانوادگی در آلمان اطلاع کافی داشته باشید و همچنین برای اخذ ویزای پیوستن به همسر در آلمان اقدام کنید.
متخصصان و وکلای موسسه مهاجرتی آتیس به دنبال کوششهای فراوان اطلاعات جامعی را با بررسی موارد زیر در رابطه با موضوع اقامت همسر و فرزند در آلمان در اختیار شما قرار خواهند داد؛ با ما همراه باشید.
- درباره اقامت خانوادگی در آلمان
- اقامت خانوادگی در آلمان برای همسر و فرزندان بالای 18 سال
- شرایط ویزای پیوست به همسر در آلمان برای همسر و فرزندان
- شرایط همسران برای ویزای پیوستن یا الحاق خانواده در آلمان
- شرایط فرندان برای اخذ ویزای پیوست به همسر در آلمان
اقامت خانواده در آلمان و شرایط عمومی آن
اگر شما اقامت دائم اتحادیه اروپا را داشته باشید و یا شهروند آلمان باشید این اجازه به شما داده خواهد شد که برای اقامت همسر و فرزند خود در آلمان اقدام کنید. همسر و فرزند شما با اخذ اقامت خانوادگی آلمان امکان کار و زندگی در این کشور و همچنین سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا را خواهند داشت. اگر درباره شرایط اقامت آلمان اطلاعات کافی ندارید به مقاله ” اقامت آلمان “ مراجعه کنید.
اقامت خانوادگی در آلمان برای همسر و فرزندان بالای 18 سال
اخذ اقامت برای همسر و فرزندان قانونیست که در تمام کشورهایی که اقدام برای آن از سوی شخصی که این مجوز را کسب کرده است امکان پذیر است اما باید بدانید که در این قوانین اخذ اقامت خانوادگی آلمان آمده است که فرزندان بالای ۱۸ سال تحت تکلف سرپرست نبوده و امکان اخذ اقامت از سوی سرپرست نیستند! به همین جهت این افراد نمیتوانند همراه خانواده در خصوص مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت آلمان در یک مجموعه اقدام کنند.
به همین منظور اگر شما دارای فرزند زیر ۱۸ سال هستید و قصد دارید به کمک اقامت خود اقامت خانوادگی آلمان را اخذ کنید باید برنامه ریزی داشته باشید تا به کمک آن در گام اول برای خود و سایر خانواده تان از جمله فرزندان زیر ۱۸ سال در یک مجموعه در خواست اقامت ارائه کنید و بعد از آن برای فرزندان بالای ۱۸ اقدام کنید. اخذ اقامت خانوادگی آلمان برای فرزندان بالای ۱۸ سال به دو صورت امکان پذیر است.
حالت اول؛ در این حالت شما میتوانید برای فرزند بالای ۱۸ سال خود به صورت جداگانه و از روشهای مهاجرتی دیگری که خودتان استفاده کردهاید و یا سایر روش ها استفاده کنید. از آنجایی که این امکان برای بسیاری از خانوادهها وجود ندارد حالت دوم پیشنهاد ما به شما خواهد بود. حالت دوم؛ شامل روشی ساده است شما میتوانید از روش مهاجرت تحصیلی به آلمان برای فرزند خود و اخذ اقامت تحصیلی او اقدام کنید تا در زمانی که شما در این کشور زندگی میکنید او نیز در این کشور اقامت داشته باشد.
توجه داشته باشید که اگر شما به عنوان سرپرست خانواده از روش اقامت تحصیلی آلمان برای فرزند بالای ۱۸ سال خود اقدام کرده باشید حق و حقوق شهروندی آنها در چارچوب مجموعه قوانین و مقرراتی روش تحصیل ارزیابی میشوند و برنامه و قوانین مهاجرتی سرپرست مشمول آنها نمیشود. برای نمونه در مدت تحصیل خود حق درخواست اقامت دائم نداشته و تنها میتوانند به صورت کار موقت مشغول به کار شوند. در عین حال پس از اتمام تحصیل در صورت دارا بودن شغل و اسپانسر و مقررات بیمه ،می توانند برای مهاجرت به آلمان و اقامت آلمان درخواست اقامت دهند.
ویزای پیوست به همسر در آلمان برای همسر و فرزندان
اگ قصد اخذ اقامت خانواده آلمان را برای همسر و فرزند خود دارید میبایست به عنوان یک شهروند عضو اتحادیه اروپا که در آلمان زندگی میکنید برای اخذ ویزای پیوست به همسر آلمان برای خانواده خود اقدام کنید. شرایط همسران برای اخذ ویزای پیوست همسر آلمان در وهله اول ازدواج معتبر از نظر اداره مهاجرت آلمان با شخصیست که در آلمان اقامت دائم را کسب کرده است.
اگر شما در حال پیوستن به همسر خود (ازدواج و یا شریک زندگی مدنی) هستید، هر دوی شما باید بیش از 18 سال سن داشته باشید و باید مهارت های اولیه زبان آلمانی داشته باشید. مگر اینکه، همسر شما یک یا بیشتر از مقوله های زیر را دارا باشد:
- دارای کارت آبی آلمان
- در آلمان به عنوان یک محقق حضور داشته باشد
- یک فرد مجرب
- خود اشتغالی
درباره شرایط فرزندان برای اخذ ویزای پیوستن به همسر و سرپرست در آلمان باید گفت که کودکان زیر۱۶ سال میتوانند بدون هیچ مشکلی این ویزا را دریافت و اقامت خود در آلمان را آغاز کنند؛ همچنین کودکانی که بین ۱۶ تا ۱۸ سال سن دارند بسته به اینکه پدر یا مادرش ازدواج کرده باشد یا طلاق گرفته باشد، باید مسلط به زبان آلمانی نیز باشد و یا قادر به درک راحت زبان آلمانی باشد.
اگر پدر و مادر شما دارای کارت آبی، اجازه اسکان و یا اجازه اقامت برای اهداف بشر دوستانه هستند ، پس از آن موارد مورد نیاز دومی صدق نمی کند.
به عنوان کلام آخر …
برای درخواست اخذ اقامت خانوادگی آلمان شما باید به سفارت آلمان مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهید؛ پس از درخواست همسر شما برای مصاحبه حضوری در سفارت حاضر شده و ضمن ارائه مدارک مربوط به ازدواج بایست قادر باشد مهارت های زبان عمومی خود را نشان دهد. برای ارائه درخواست خود میتوانید به وبسایت سفارت آلمان مراجعه کرده و یا با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی آتیس تماس حاصل فرمایید.
ثبت ديدگاه